Maatschapij

De basis van Labo WTC werd gelegd in 1991 met de oprichting van WTC sa.

exemple

Centraal stond de  verkoop en distributie van producten en materialen voor professioneel onderhoud. Steeds werd er gezocht naar de best passende oplossing die mogelijk was op de internationale markt, maar sommige vragen naar specfieke oplossingen voor reinigingsproblemen vonden geen antwoord.

Europa gaf een bijkomende impuls met de nieuwe richtlijnen naar biologische afbreekbaarheid, invloed op het milieu, op korte en lange termijn, en vandaag REACH.

Labo WTC besloot om een eigen R&D afdeling, alsook een eigen productie uit te bouwen om zo een passende oplossing te kunnen bieden aan de vele vragen naar pasklare oplossingen.

Niet kopieren maar innoveren ! Dat is onze doelstelling bij elk nieuw project. We zien dat er vele « generische » oplossingen worden voorgesteld, enkel om een betere prijs. Maar zoals vaak is het een kat in de zak. Wij gaan graag die extra weg en bespreken met u de mogelijkheden van innovatie. Van vervuiling tot oplossing, van gebruiker tot verwerking, in functie van milieu en economisch belang.


04-Februari-2018

Uitbreiding van de productie afdeling in Fleurus [20-01-2018]

Uitbreiding van de productie afdeling in Fleurus [20-01-2018] Onze vestiging in Fleurus breidt opnieuw uit met de bouw van een nieuw gebouw en de installatie van een nieuwe productie-eenheid.

Lire la suite